31.8.15

Υφαρπαγή τίτλου και μεθοδεύσεις, καταγγέλλει ο Κουβέλης...

Έντονη διαφωνία με τις κινήσεις της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ εκφράζει ο τέως πρόεδρος της Φώτης Κουβέλης, καταγγέλλοντας την εκλογική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και προαναγγέλλοντας...
συνδιασκέψεις στελεχών και μελών του κόμματος.

Στη δήλωση που εξέδωσε, ο Φ Κουβέλης εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του «για το γεγονός ότι η Δημοκρατική Αριστερά μετατρέπεται σε πεδίο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων και πρακτικών ξένων προς τις παραδόσεις της ανανεωτικής Αριστεράς».

Επίσης καταγγέλλει πως μια «μειοψηφία 35 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος -παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι 40 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τάχθηκαν κατά της εκλογικής σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ- υλοποιεί σχέδιο υφαρπαγής του τίτλου και διάλυσης του κόμματος».

Ο τέως πρόεδρος του κόμματος τονίζει πως σε όλη την πολιτική διαδρομή του υπηρέτησε «με προσήλωση τη δημοκρατία» και το ίδιο προτίθεται να πράξει και τώρα, «συγκαλώντας άμεσα, ως ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, συνδιασκέψεις στελεχών και μελών του κόμματος, σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου θα προσδιορίσουμε τη στάση μας εν όψει των επικείμενων εκλογών».

«Πιστεύω απόλυτα ότι η λύση για τον τόπο πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική», καταλήγει στη δήλωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: