1.1.15

Προβλήματα στις μετακινήσεις και διακοπές ρεύματος στην Αττική...


Αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, λόγω της έντονης χιονόπτωσης των δύο τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται αυτή την ώρα στην...
Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών- Θηβας, από 30-ό χλμ, στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και από το 4-ο χλμ, στο ρεύμα προς Θήβα, στην περιοχή της Μάνδρας, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στο επαρχιακό δίκτυο Μάνδρας- Ειδυλλίας που περιλαμβάνει την Ψάθα, το Πόρτο- Γερμενό, την Οινόη, τα Βίλια και το Αλεποχώρι.

Εξάλλου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί από χθες στην περιφερειακή οδό Πεντέλης- Ν. Μάκρης, στο ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης «414», έως τη διασταύρωση Αγ. Πέτρου, στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το τελεφερίκ ως το Καζίνο, στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος της Μονής Κλειστών και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας- Δερβενοχωρίων.

Η χιονόπτωση προκάλεσε επίσης πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία στις 17:30 χθες το απόγευμα διακόπηκε η ηλεκτροδότηση των οικισμών Πόρτο Γερμενό και Άγιος Νεκτάριος του δήμου Μάνδρας. Σύμφωνα με προφορική πληροφόρηση, η αρμόδια υπηρεσία αποκατάστασης βλάβης (ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ), λόγω ισχυρής χιονόπτωσης δεν ήταν δυνατό να προσεγγίσει το σημείο της βλάβης.

Λόγω των ισχυρών ανέμων αποκόπηκαν καλώδια του δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί πλήρως η ηλεκτροδότηση από τις 20:00 χθες στο βράδι και στους οικισμούς Αλεποχώρι, Ζάχουλη και Πευκενέας του δήμου Μεγαρέων. Αρμόδιο συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ έχει μεταβεί στο σημείο και ενεργεί για την αποκατάσταση της βλάβης.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: