31.5.13

Σε ΗΠΑ και Καναδά η Ολγα Κεφαλογιάννη για να προωθήσει τον ελληνικό τουρισμό...

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά αναχωρεί την προσεχή Κυριακή η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, με σκοπό την τουριστική προβολή της Ελλάδας στη μεγάλη αγορά της Βόρειας Αμερικής.

Η υπουργός Τουρισμού, τη Δευτέρα θα ...
συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της ελληνικής ομογένειας.

Στο διάστημα της παραμονής της στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει σειρά επαφών με παράγοντες της ομογένειας και θα συναντηθεί με εκπροσώπους ξένων μεγάλων Tour Operator. Παράλληλα, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις στις εφημερίδες New York Times και Wall Street Journal, σε μεγάλα τουριστικά περιοδικά και στα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και CNBC.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα μεταβεί στο Τορόντο και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Παράδοσης (HHF). Το εν λόγω Ιδρυμα είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προάγει τον ελληνικό πολιτισμό στον Καναδά.

Η υπουργός Τουρισμού κατά τη διάρκεια των επαφών της στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα αναλύσει τη βελτίωση του οικονομικού και πολιτικού κλίματος στην Ελλάδα, θα παρουσιάσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας στον τουριστικό τομέα και θα καλέσει τους ομογενείς αλλά και τους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: