27.5.21

Αδιαφορία για το κλείσιμο του Θέμα FM...


Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει η παραγωγή “Music Hall” στην ΕΡΤ. Black out!

**Στην ενημέρωση προς το παρόν δεν φαίνεται λύση. Ιδέες υπάρχουν.

**Η Άννα Βλαβιανού ακολουθεί την υπόλοιπη ομάδα του Alpha στο... Mega, παραιτούμενη από τον ΑΝΤ1.

**Το Mega αναζητεί τα πρόσωπα των ειδήσεων. Αν και, όπως είναι η κατάσταση, αυτή τη στιγμή και οι 4 παρουσιάστριες του καναλιού βρίσκονται στο ίδιο σημείο αφετηρίας και έτοιμες για μάχη.

**Μην γίνει καμία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη από το Open που έχει εμφανώς πιο ολοκληρωμένο δελτίο ειδήσεων.

**Κλείνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός, το Θέμα FM 104,6 και χάνονται κάποιες θέσεις εργασίας ακόμη στον Τύπο και στους τεχνικούς.

**Η αντίδραση είναι η …αδιαφορία. Οι άλλοι έχουν θέσεις συνδικαλιστικές και αμοιβές από ΕΣΗΕΑ, ΕΔΟΕΑΠ και ΕΡΤ.

** Το ΕΣΡ λέει όχι στις νέες θέσεις εργασίας και δεν αδειοδοτεί ραδιοφωνικούς σταθμούς και η ΕΣΗΕΑ συζητούσε χθες  με τους φίλους της.

**Μετά και τη χθεσινή “ημερίδα” στην ΕΣΗΕΑ, προκύπτει πως τουλάχιστον στον Τύπο, η κάλπη θα βγάλει ΝΔ. Από το 2017 η “Συσπείρωση” των “Ενωμένων δημοσιογράφων” έχει απογειώσει τη συμμαχία, ενώ πάντοτε,στον ίδιο συντηρητικό χώρο υπάρχει και η τρίτη δύναμη της “Νέας ΕΣΗΕΑ”

**Μέχρι και το λουκέτο στην ΕΡΤ του 2013 επιχείρησαν να δικαιώσουν. Άξιοι συγχαρητηρίων, τιμήσαν τη σχέση που πολλοί πίστευαν πως ξεκίνησε το 2017, αλλά από ό,τι προκύπτει είχε μεγαλύτερο χρονικό βάθος και ακόμη πιο ισχυρούς δεσμούς.

**Η επαναλειτουργία της ΕΡΤ, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε δουλειές και ζωή ξανά σε 2.000 εργαζόμενους.

Το γεγονός πως και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ διατηρεί την ΕΡΤ και επεκτείνει τις δραστηριότητες της, δικαιώνει τον κόσμο που βγήκε έξω και δημιούργησε το κύμα  για να ανέβει πάνω ο ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει κυβέρνηση.

Αυτό προκαλεί πλέον μεγαλύτερη δυσανεξία στον… παλιό ΣΥΝ...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: