29.5.21

Με το εμβόλιο της Johnson & Johnson, οι ηλικιες των 18 και ανω...


«Είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει, σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται σε όλον τον κόσμο, για να ελέγξουμε αυτή την μάστιγα το να πιάσουμε και να σπάσουμε ακριβώς τις αλυσίδες διασποράς αυτού του θανατηφόρου ιού».

 
Αυτό...σχολίασε μιλώντας στον Γιωργο Αυτια (ΣΚΑΙ) ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου αναφορικά με την άμεση κινητοποίηση των ηλικιών 18 και άνω, με το άνοιγμα της πλατφόρμας, χθες το βράδυ της Παρασκευής 28/5,  προκειμένου να εμβολιαστούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson για τον κορωνοιό.

«Οι νέοι μας παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι τόσο στην νοσηρότητα, κυρίως στην διασπορά του ιού» συνέχισε ο κος Καπραβέλος τονίζοντας το πόσο άσχημο είναι να βλέπεις νέους ασθενείς να νοσούν.


«Έχω δει ανθρώπους, ηλικιωμένους, πατεράδες, μανάδες, παππούδες να χάνονται κυρίως από τα παιδιά τους» επεσήμανε συνοψίζοντας πως ο εμβολιασμός στις νεαρότερες ηλικίες θα σπάσει έναν σημαντικό «κρίκο» αυτής της διασποράς.

Είναι πραγματικά η ελπίδα να τιθασεύσουμε αυτή την παγκόσμια μάστιγα που έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όλη την ανθρωπότητα, κατέληξε.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: