28.5.21

Γίνεται τα τραγούδια να έχουν fake news;...


Η ιδεολογική τύφλωση των ΝΕΩΝ τα οδηγεί συχνά σε αστείες αναλύσεις, αυτή τη φορά για το τραγούδι του Μιθριδάτη.
 Ετσι, αφιερώνει μία ολόκληρη σελίδα, στο νέο τραγούδι που έχει γίνει viral σε ένα άρθρο με τίτλο «Στην κατσαρόλα του Μιθριδάτη». Και... έχει ως κεντρικό πρόσωπο στο σχήμα, τον... Αλέξη Τσίπρα! Τρικυμία εν κρανίω.

Τι έχει να πει λοιπόν για τον Μιθριδάτη; Οτι «ο frontman των Ημισκούμπριων ξεσκονίζει μπόλικη ναφθαλίνη από τους ώμους του και με ένα 12λεπτο τραγούδι με στιχάκια γεμάτα από τόνους λαϊκισμού και fake news προσπαθεί να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ή στον Μητσοτάκη».

Είναι δυνατόν για ένα τραγούδι να μιλούν για τόνους λαϊκισμού και fake news; Τραγούδι είναι όχι πολιτική ομιλία. Τι αφελής ανάλυση είναι αυτή; 

Οσο για τα εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube, κανένα πρόβλημα για τη Μυρτώ Λιαλιούτη που υπογράφει το άρθρο, το ανέλυσε ενδελεχώς το θέμα, είχαμε «μία τεράστια αναπαραγωγή από τρολ και αντιπολιτευόμενους λογαριασμούς» καταλήγοντας ότι «ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση». Ποια αρνητική διαφήμιση, έχουν τρελαθεί; Οι περισσότεροι το υποδέχτηκαν με ύμνους το κομμάτι.

Σοβαρευτείτε εκεί στα ΝΕΑ.


e-tetradio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: