11.5.21

Champions League: Η Λισαβόνα κερδίζει στα σημεία τον τελικό...


Η Λισαβόνα φαίνεται ότι κερδίζει στα σημεία το Λονδίνο (που με τη σειρά του θα έπαιρνε το ματς από την Πόλη) και θ’ αναλάβει για δεύτερη σερί χρονιά τον τελικό του Champions League, αφού οι επισκέπτες στην πορτογαλική πόλη για το μεγάλο ματς της 29ης Μαΐου δεν θα... χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα.

Η Κυβέρνησης της Αγγλίας δεν μπόρεσε να εγγυηθεί στην UEFA ότι δεν θα χρειαστεί καραντίνα τουλάχιστον για τα 1.000 άτομα που προβλέπεται να παραβρεθούν στο γήπεδο για τον μεγάλο τελικό.

Από τις αποστολές των ομάδων, τους εκπροσώπους των χορηγών και τα Media, έπρεπε να βρεθεί λύση ώστε να μην υπάρξει ταλαιπωρία και περιορισμός.

Η Πορτογαλία έκανε μεγάλο μπάσιμο και η Λισαβόνα φαίνεται ότι κερδίζει αυτή τη στιγμή σημαντικό έδαφος για ν’ ανακοινωθεί ως πόλη διεξαγωγής και του φετινού τελικού μετά το Final-8 του περασμένου καλοκαιριού.

Το γεγονός πως δεν θα χρειαστεί κανείς καραντίνα, αλλά ούτε και οι Άγγλοι ταξιδιώτες, έκαναν την Λισαβόνα φαβορί τις τελευταίες ώρες για το μεγάλο παιχνίδι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι...

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: