25.5.21

Ο ανασχηματισμός και οι… παπαγάλοι του Γεραπετρίτη...


Για τους παροικούντες την κυβερνητική Ιερουσαλήμ είναι κάτι σαν κοινό μυστικό πως μόλις η πανδημία φύγει από το πρώτο πλάνο, ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε... έναν ευρύ ανασχηματισμό για να δώσει την αίσθηση της «νέας αρχής» ή, τέλος πάντων, της… «νέας σελίδας» που γυρίζει για τη χώρα -αν, δηλαδή, δεν επιλέξει την «λύση» του φθινοπωρινού εκλογικού αιφνιδιασμού.

Κι όμως, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης επέλεξε όχι μόνο να διαψεύσει αυτά τα σενάρια -πράγμα εύλογο- αλλά να εκφραστεί απαξιωτικά και για όσους δημοσιεύουν υπαρκτές πληροφορίες και συζητήσεις που γίνονται στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ ενός κλειστού κύκλου μυστισυμβούλων και πολιτικών στελεχών. 

«Οι παπαγάλοι πάντα υπάρχουν, καλό είναι να μην απελευθερώνονται από το κλουβί, γιατί πολλές φορές διασπείρουν ειδήσεις εντελώς ανυπόστατες», ισχυρίστηκε ο Γιώργος Γεραπετρίτης, μπερδεύοντας, προφανώς, τα σενάρια που εξετάζονται στο πρωθυπουργικό επιτελείο με τα χαρακτηριστικά πράσινα παπαγαλάκια που ενδημούν απέναντι από το γραφείο του, στον Εθνικό Κήπο…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: