11.5.21

Μοντέλο ο Βαρβιτσιώτης...


Δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που γελούν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη επειδή σκαρφάλωσε σε μία πέτρα στην Ακρόπολη προκειμένου να φωτογραφηθεί με χάρη.

Δεν καταλαβαίνω... κι εκείνους που θυμώνουν με τον αναπληρωτή που δεν είχε λίγη τσίπα να ζητήσει συγγνώμη για την ασεβή (αν και γελοία) πράξη του, αντιθέτως πάει να βγει και από πάνω.

Εγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης στο Twitter: «Τα fake news δεν έχουν τέλος. Κατά την παραμονή μου στην Ακρόπολη, το πρωί της Κυριακής, ουδέποτε μπήκα σε περιφραγμένο χώρο από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Κινήθηκα στους χώρους που κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να σταθεί και να φωτογραφηθεί. Αυτή είναι η αλήθεια!».

Προφανώς μπερδεύτηκε ο κ. υπουργός, θεώρησε πως η Ακρόπολη είναι κάτι σαν την ξαπλώστρα στη Μύκονο και έπαιρνε πόζες για να βγάλει φωτογραφίες.

Θα μου πείτε σιγά το σπουδαίο επειδή πάτησε ένας υπουργός πάνω σε έναν βράχο στην Ακρόπολη. Εδώ μία άλλη υπουργός (της ίδιας θαυμάσιας κυβέρνησης του ανέμελου τενίστα) την τσιμέντωσε και γίναμε βούκινο στα ΜΜΕ του εξωτερικού για τη βεβήλωση. Βέβαια, ποια είναι τώρα η Le Monde και ποια η Liberation που θα τα βάλουν με την κ. Μενδώνη, τι ιστορία διαθέτουν; Σωστά, ζητάω συγγνώμη. Κύριε Πέτσα μου η λίστα σας δεν φτάνει για όλους.

Και ζητάω συγγνώμη και από τον κ. Βαρβιτσιώτη. Ωραίο το σκαρπίνι σας κύριε υπουργέ, μη δίνετε σημασία στις πέτρες. Φωτογραφηθείτε μωρέ με την ησυχία σας. Αλλωστε τέτοια κυβέρνηση σούργελο πότε θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε δημοσιογραφικά; 

 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: