14.5.21

Άδωνις ο... μπρατσαράς...


ΒΙΝΤΕΟ

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος μίλησε για τη σημασία της σωματικής άσκησης και της άθλησης αλλά και για την ανάγκη στήριξης των γυμναστηρίων απάντησε στη... Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, "το άνοιγμα των γυμναστηρίων στις 31 Μαΐου θα γίνει με υγειονομικά πρωτόκολλα, παρόμοια με της προηγούμενης φοράς και σίγουρα θα υπάρχουν self test. Κατά την πρόοδο των εμβολιασμών, θα χαλαρώνουν και τα μέτρα".

Ο κ. Γεωργιάδης συμφώνησε ότι "τα γυμναστήρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση των επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία και στο σώμα μας.


Δεν σας κρύβω, επειδή πέρασα κι εγώ πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο και θα καλέσω και τους συμπολίτες μας να το κάνουν. 

Να γραφτεί και ο υπόλοιπος κόσμος. Χρειάζονται στήριξη τα γυμναστήρια και θα συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε και μετά την επαναλειτουργία τους" είπε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα στήριξης του ΕΣΠΑ, η πλατφόρμα του οποίου θα ανοίξει στις 28-30 Μαΐου προκειμένου να βοηθηθούν τα γυμναστήρια και να επανεκκινήσουν πιο ομαλά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ακόμη από το βήμα της Βουλής ότι στις 10 π.μ. άνοιξε η πλατφόρμα για την εστίαση...

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: