17.5.21

Η αδιαθεσία του Καλογρίτσα ενώ τον εξέταζε ο Πολάκης...


Αδιαθεσία επικαλέστηκε ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας, ενώ του υπέβαλε ερωτήσεις ο Παύλος Πολάκης στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Έτσι, η κατάθεση διακόπηκε και μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής, ενώ όπως αποφασίστηκε θα... συνεχιστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι με τις ερωτήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, λίγο μετά την έναρξη της διαδικασίας και την ώρα που εξεταζόταν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι δεν αισθάνεται καλά και έτσι η κατάθεση διεκόπη προσωρινά. Μάλιστα, ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να τον διαπιστώσει του τι συμβαίνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός μάρτυρας στον οποίο βασίστηκε η ΝΔ προκειμένου να στήσει την προανακριτική κατά του Νίκου Παππά, είχε αναβάλει δυο φορές την κατάθεσή του, επικαλούμενος παρενέργειες από το εμβόλιο και επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Σήμερα, με το ξεκίνημα της κατάθεσής του, ο Χρήστος Καλογρίτσας εμφανίστηκε εκτεθειμένος αφού όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τράπεζας Αττικής, ο γιός του Γιάννης  διέθετε ήδη από την 1η Ιουλίου 2016 εγγυητική επιστολή από την τράπεζα ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο διαγωνισμός έγινε στο τέλος Αυγούστου...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: