2.5.21

Εισβολή οπαδών στο «Ολντ Τράφορντ»...



...αναστατώνει το αγγλικό πρωτάθλημα (BINTEO)...
Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League, οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Όλντ Τράφορντ».

Με... αυτό τον τρόπο οι οπαδοί επιχείρησαν να διαμαρτυρηθούν κατά της ιδιοκτησίας της οικογένειας Γκλέιζερ και την -αρχική- εμπλοκή της ομάδας στην European Super League.


Το παιχνίδι ήταν να αρχίσει στις 18:30, ωστόσο αποφασίστηκε να αναβληθεί το ματς και να οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι αποστολές των δύο ομάδων δεν έφυγαν ποτέ από τα ξενοδοχεία, στα οποία είχαν καταλύσει και μόνο η διαιτητική ομάδα ήταν στο «Ολντ Τράφορντ».

«Έπειτα από συζητήσεις ανάμεσα στην Αστυνομία, την Premier League, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μάντσεστερ και τους συλλόγους, το παιχνίδι μας κόντρα στη Λίβερπουλ αναβάλλεται για λόγους ασφάλειας και προστασίας, έπειτα και από τις διαμαρτυρίες που προηγήθηκαν» αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Premier League θα ανακοινώσει εντός των ημερών τη νέα ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι.




Δεν υπάρχουν σχόλια: