15.12.20

Δεν... βλέπεται η Άρσεναλ...ΒΙΝΤΕΟ...
Από στραπάτσο σε στραπάτσο πάει η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, με την 15η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και κυρίως την τραγική της εικόνα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου να ξεκινούν εύλογα από πολύ νωρίς τις συζητήσεις για την παραμονή στην κατηγορία.

Για την ώρα δεν... υπάρχει κανένα σημάδι πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, και αυτή είναι μια άποψη που ασπάζονται οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι οπαδοί των «κανονιέρηδων».

Πριν τα νέα μέτρα της βρετανικής κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, τα οποία ξανά κλείνουν τα γήπεδα στην Πρέμιερ Λιγκ, κάποιοι... άτυχοι φανς της Άρσεναλ βρέθηκαν στο «Emirates» για να δουν το σύνολο του Αρτέτα να γνωρίζει την ήττα από την Μπέρνλι (0-1) με έναν εξ’ αυτών να κάνει το... λογικό και να ανεβάζει την μάσκα του λίγο παραπάνω για να μην βλέπει το νέο συνονθύλευμα της Άρσεναλ.

Και για όσους πιστεύουν πως το «συνονθύλευμα» είναι αυστηρή λέξη για να περιγράψει την κατάσταση, υπάρχει το παρακάτω βίντεο με ακόμη μία αντίδραση οπαδού των Λονδρέζων, το οποίο λέει... μόνο αλήθειες και ξεπέρασε το 1,2 εκατομμύριο views.

«Έχω αηδιάσει. Χάνουμε 1-0 από την Μπέρνλι εντός έδρας. Έχω αηδιάσει»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: