14.12.20

«Αυτενεργεί» ο Ρωμανός για την… δήθεν «βίλα Τσίπρα»; ...


Ο Neo ήδη από την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε πλήρως το πώς η κυβέρνηση άλλαξε γραμμή για το θέμα της υποτιθέμενης «βίλας Τσίπρα», όταν διαπίστωσε ότι ακόμη και τα συμπολιτευόμενα Μέσα δεν την... στήριζα, αλλά και πως οι βουλευτές της ΝΔ και κορυφαίοι υπουργοί αρνούνταν να «πάρουν πάνω τους» αυτή την θεματολογία για πολιτική αντιπαράθεση. 

Έτσι, μετά τις πρώτες επιθετικές ανακοινώσεις, ο Στέλιος Πέτσας -προφανώς με οδηγία Μητσοτάκη- είχε χαμηλώσει τους τόνους και άφηνε να διαφανεί η πρόθεση της κυβέρνησης να αφήσει το θέμα να φύγει από την επικαιρότητα. Ωστόσο, με αφορμή την οξύτατη ανακοίνωση που εξέδωσε προχθές η ΝΔ για να σχολιάσει τα, κατ’ αυτήν, «ψέματα Τσίπρα» που είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1, πολλοί διερωτήθηκαν αν το Μαξίμου περνά εκ νέου στο «σκληρό ροκ». 

Η απάντηση όμως δεν ήταν αυτή που πολλοί ανέμεναν. Βλέπετε, ο Neo έγινε αποδέκτης σχολίων που θέλουν τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, να βρίσκεται σε διαφορετικό μήκος κύματος επειδή… διαφωνούσε με την  απόφαση του Μαξίμου να προσπεράσει το ζήτημα. Κάποιοι, μάλιστα, έκαναν λόγο και για «καπετανάτο κάποιων στο Μοσχάτο», καθώς ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ δεν έχει μόνο φίλους, αλλά και φανατικούς αντιπάλους στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: