29.12.20

Σφαίρα στην πολυκατοικία του 11χρονου Μάριου...


...που έχασε τη ζωή του στο Μενίδι...

Μια σοβαρή καταγγελία που ξυπνά εφιαλτικές μνήμες και έχει να κάνει με μια σφαίρα που βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας του μικρού Μάριου που τον Ιούνιο του 2017, έχασε τη... ζωή του από αδέσποτα πυρά στο Μενίδι, έκανε ο πατέρας του παιδιού.

Ο κ. Θανάσης Σουλούκος, με αναρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ανέφερε πως το σκηνικό με τις αδέσποτες σφαίρες στην περιοχή συνεχίζεται, με τον ίδιο να καταγγέλει το συμβάν στην Αστυνομία προκειμένου η πολιτεία να σκύψει πάνω απο το πρόβλημα που χρόνια τώρα ταλανίζει την περιοχή και να δώσει τη λύση.

Συγκεκριμένα χρήστης του Facebook που αναδημοσιεύει της δημοσίευση του κ. Σουλούκου αναφέρει: «Σφαίρα στον ηλιακό της πολυκατοικίας του αδικοχαμένου Μάριου μετά από 4 χρόνια που το παιδί έχει χαθεί λίγο τσίπα και λίγο φιλότιμο από όλους δε θα έβλαπτε σήμερα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί από αστυνομικούς ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ μέχρι δήμαρχοι και δημοτικούς συμβούλους δυστυχώς ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κύριοι όλοι καμία αλλαγή κανένας σεβασμός καμία τάξη σε αυτή τη πόλη δυστυχώς συγνωμη κύριε Thanasis Souloukos που ο αγώνας σας και το αίμα του παιδιού σας δε σταμάτησε αυτό το κακο», ενω παραθέτει και φωτοφραφικό υλικό από τις σφαίρες που βρέθηκαν στον ηλιακό...Δεν υπάρχουν σχόλια: