28.8.19

Ανοίγει η κουβέντα στον Ολυμπιακό...

...για το νέο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς...

Μπορεί σύμφωνα με μια σοφή λαϊκή παροιμία στο τέλος να ξυρίζουν τον γαμπρό, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Ολυμπιακού, σκέφτονται σοβαρά να...
βγάλουν τα ξυράφια νωρίτερα για λογαριασμό του Πέδρο Μαρτίνς.

Τι σημαίνει αυτό;

Απλούστατα πως ο Πορτογάλος τεχνικός έπειτα και από την πρόκριση της πειραϊκής ομάδας στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, βλέπει την δημοτικότητά του στον οργανισμό του Ολυμπιακού να κυμαίνεται στα υψηλότερα ποσοστά της από την ημέρα που έριξε άγκυρα στο λιμάνι.

Στον 49χρονο τεχνικό πιστώνονται σε μεγάλο ποσοστό απ΄τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα άλλα πειραιώτικα παιδιά οι εξαιρετικές εμφανίσεις των «ερυθρόλευκων» στους προκριματικούς αγώνες του «Τσου Λου» που έφεραν την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης και προκάλεσαν τεράστιο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου.

Και ασφαλώς δεν ήταν τυχαία, ούτε πάνω στον ενθουσιασμό των στιγμών, η αποθέωση που γνώρισε απ΄τον κόσμο ο κόουτς Μαρτίνς στον Καραϊσκάκη αμέσως μετά την λήξη του πρώτου αγώνα με την Κράσνονταρ.

Το standing ovation στο Φάληρο για τον Πορτογάλο κόουτς, αποτέλεσε την επιβράβευση της δουλειάς που κάνει στον Ολυμπιακό.

Όχι μόνο την φετινή σεζόν, αλλά και πέρυσι που έβαλε τις βάσεις κι ας έμειναν οι «ερυθρόλευκοι» εκτός τίτλων, χάνοντας πρωτάθλημα και Κύπελλο.    

Κι αυτό που «φτιάχνει» περισσότερο τον κόσμο, δεν είναι τα 30 εκατομμύρια ευρώ plus που θα έρθουν στο ταμείο του συλλόγου, αλλά το γεγονός πως τους «γεμίζει» η ομάδα που βλέπουν στο χορτάρι.   

Το ίδιο «γεμάτοι» νιώθουν και στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ με την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού (και το πακέτο των 30 χαρτιών βεβαίως, βεβαίως απ΄τα έσοδα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ) και γι΄ αυτό δεν αργεί εκείνη η ημέρα που θα ανοίξουν την ατζέντα με...φόντο την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς.

Μην ξεχνάμε πως οι επιτυχίες στο «Τσου Λου» και η συμμετοχή στους ομίλους, εκτός από τους παίκτες διαφημίζει και ρίχνει μπόλικη «χρυσόσκονη» (και) στο βιογραφικό των προπονητών, φέρνοντας στο κατώφλι τους ομάδες («μνηστήρες») για την μεταξύ τους συνεργασία.

Και οι παροικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός και πιάνουν τον «σφυγμό» των ξένων αγορών και θα φροντίσουν να λάβουν εγκαίρως τα μέτρα τους για το «δέσιμο» του κόουτς Μαρτίνς στο λιμάνι.

Το αν θα τα καταφέρουν κιόλας, αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: