31.8.19

Το καρφί...


Μία υπόθεση στο περιθώριο της αντι-συνόδου του G7...     

"Οι ευρωπαϊκές αστυνομίες παρακολουθούν στενά τα οικολογικά και αντικαπιταλιστικά κινήματα, επιστρατεύοντας όλα τα μέσα, ακόμη και την διείσδυση στο εσωτερικό τους. Κλοπή ταυτοτήτων νεκρών παιδιών, σεξουαλικές σχέσεις με...
τους "στόχους" τους... Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι πληροφοριοδότες και οι ανώτεροί τους επιδεικνύουν τον πιο άκρατο κυνισμό. Κάποιοι αστυνομικοί απέκτησαν μέχρι και παιδιά με τους αγωνιστές που κατασκόπευαν. Οι πρακτικές αυτές εκφεύγουν κάθε κοινοβουλευτικού ή δικαστικού ελέγχου. Επικρίθηκαν έντονα από τότε που αποκαλύφθηκε η υπόθεση Mark Kennedy. Ο αστυνομικός αυτός είχε εισχωρήσει ανάμεσα στο 2003 και το 2010 σε ομάδες της ριζοσπαστικής ευρωπαϊκής αριστεράς, συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας των αγωνιστών του Ταρνάκ, πριν αποκαλυφθεί. Οι πληροφορίες που μετέδωσε χρησιμοποιήθηκαν από τη γαλλική (Κεντρική διεύθυνση των εσωτερικών πληροφοριών) για να στήσει το ....κατά των "εννέα του Ταρνάκ". Από τότε, οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται οι μυστικοί αστυνομικοί έχουν πολλαπλασιαστεί".   

Basta Magazine (Οι μαθητευόμενοι James Bond που κατασκοπεύουν την αριστερά και τους οικολόγους -2013)


Η μυστική πράκτορας που αποκαλύφθηκε στην αντί-συνόδο του G7. Φωτ. Iaata.info 

Σχετικά με την πληροφοριοδότρια της αστυνομίας που ξεσκεπάστηκε στην αντι-σύνοδο του G7

Iaata.info, 27.08.2019

Το κείμενο αυτό γράφτηκε βιαστικά ώστε να κυκλοφορήσει η πληροφορία και να μπορέσουν να οργανωθούν με τον κατάλληλο τρόπο τα πρόσωπα και οι ομάδες που το άτομο αυτό πλησίασε τους τελευταίους μήνες. Φαίνεται πως αυτή η μυστική μπατσίνα παρουσιαζόταν ως "Dan", "Rose", "Rose des sables" ΄ή "Clara" ανάλογα με τις πόλεις και τις ομάδες όπου κινούνταν, ενώ είχε σίγουρα και άλλα ψευδώνυμα. Είναι γύρω στα 60, με πρόσωπο κουρασμένο, αρκετά λεπτή, έχει ύψος μεταξύ 1,55μ και 1,65μ, καπνίζει μανιωδώς, και φοράει σχεδόν πάντα μαύρα γυαλιά. Ισχυριζόταν ότι ερχόταν από το Κλερμόν-Φεράν όπου είχε μία ακτιβιστική δραστηριότητα. 'Ελεγε επίσης ότι εργαζόταν αυτήν την εποχή στην Enedis στην Τουλούζη. 

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ...

πηγη lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: