31.8.19

Οι άδειες φανέλες του Παναθηναϊκού...


Η θλιβερή φιγούρα του Παναθηναϊκού συνεχίζει να περιφέρεται στις εγχώριες διοργανώσεις –γιατί στις διεθνείς αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση. Δεν είναι μόνο το φετινό κακό ξεκίνημα. Είναι το...
μαράζωμα διάρκειας των τελευταίων χρόνων. Στο 1-3 του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου, οι άδειες φανέλες του Παναθηναϊκού (αυτές έχουν απομείνει) έκαναν πάλι μορφασμούς θλίψης. Όχι για την ήττα, αλλά για την (μη) εμφάνιση. Ο ΟΦΗ, χωρίς να έχει αυτό σκοπό, τον εξέθεσε. Νίκησε με την ευκολία που θα νικούσε σε προπονητικό διπλό με τις ακαδημίες του. Τρία γκολ, δοκάρι, ακυρωμένο τέρμα.

Ο Παναθηναϊκός δεν σώθηκε ούτε από την υπερχρήση του VAR. Δεν μπορεί να τον ελαφρύνει αυτή τη φορά για την ήττα ούτε ο ανόητος υπαινιγμός ότι χαρίστηκε στον ΟΦΗ την περασμένη περίοδο (πάλι 1-3) –κάτι για το οποίο υπαινίχθηκε πρόσφατα ο Κούγιας και με το αποτέλεσμα του Σαββάτου εξετέθη περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός με το «καλημέρα» της περιόδου έδειξε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο «καληνύχτα» για τους στόχους του. Ο ένας από τους οποίους είναι η αποκατάσταση της αγωνιστικής του αξιοπρέπειας. Δύσκολο, πολύ δύσκολο. Το έδειξε και το κλάμα του νεαρού Χρήστου Δώνη μετά τη λήξη. Ενώ θα πρέπει άλλοι να κλαίνε• όχι από πόνο, από ενοχές για την κατάντια διαρκείας–αν υπάρχουν.


harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: