29.8.19

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Σένκεφελντ!...

Ο 28χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός Μπαρτ Σένκεφελντ βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και αποτελεί την περίπτωση του παίκτη που...
είχε αποκαλύψει την Τετάρτη το SDNA ότι έχει φέρει στη χώρα μας ο Νίκος Νταμπίζας. 

Ο Σένκεφελντ ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος των πράσινων και μάλιστα ο ατζέντης του είχε έρθει στη χώρα μας και πριν από δύο εβδομάδες, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα εξαιτίας μίας μικρής απόστασης στον οικονομικό τομέα που δεν γεφυρώθηκε.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά, για τον απλούστατο λόγο ότι ο Ολλανδός στόπερ δεν θέλησε να ρισκάρει το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος των μεταγραφών και έτσι επανήλθε στο τραπέζι των επαφών με τους όρους του τριφυλλιού. 

Ως εκ τούτου, όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ήδη κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και αυτό που απομένει είναι η επικύρωσή της από τον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινοι είχαν ως βασικό στόχο για την ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας το πακέτο απόκτησης των Νούνες και Σένκεφελντ, με τον πρώτο να υπογράφει άμεσα τριετές συμβόλαιο με το σύλλογο και τον Ολλανδό να αποτελεί σαφώς πιο δύσκολη περίπτωση με συνέπεια να δίνεται μάχη για την απόκτησή του, όπως ακριβώς είχε ενημερώσει το SDNA από τις 14 Ιουλίου...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: