4.8.19

«Ποιος παίζει παιχνίδια με τη ΔΕΗ»...


...«και το Χρηματιστήριο;».
Χαρίτσης και Φάμελλος κατά Χατζηδάκη...

Την συστηματική απαξίωση της ΔΕΗ από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, τονίζουν ο εκπρόσωπος Τύπου του...
ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Την συνέντευξη του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη στην οποία έκανε για μια ακόμη φορά λόγο για κατάρρευση της ΔΕΗ, σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης τονίζοντας:

«Από την πρώτη μέρα ως υπ. Ενέργειας, ο κ. Χατζηδάκης υπονομεύει συστηματικά τη ΔΕΗ με επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές δηλώσεις. Αρμοδιότητα του είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος κι όχι η απαξίωση της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων».



Παράλληλα, έντονα αντέδρασε και ο αρμόδιος Τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σημειώνοντας πως ο Κ. Χατζηδάκης κάνει παιχνίδι κατά της ΔΕΗ.

«Ποιος παίζει παιχνίδια με τη ΔΕΗ και το Χρηματιστήριο; Αυτοί που μειώσανε την τιμή ρεύματος χωρίς να πουλήσουν μονάδες και δίκτυα; Ή αυτοί που κινδυνολογούν ότι καταρρέει, μέσα στην τουριστική περίοδο, ενώ ετοιμάζουν αύξηση τιμής και πώληση δικτύων; Άγνοια ή στημένο παιχνίδι;» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας και εκείνος με την σειρά του την συνέντευξη Χατζηδάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: