2.3.19

Τζίμι Μπάτλερ: Από άστεγος σε αστέρας του NBA...


Μπορεί αυτή την στιγμή ο Τζίμι Μπάτλερ να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA, όμως για να φτάσει σε αυτό το σημείο αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες όπως η πείνα, η μοναξιά, η φτώχεια και κυρίως η...
απόρριψη από την οικογένεια του. 

Τα σκληρά παιδικά του χρόνια 

Ο Τζίμι Μπάτλερ γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1989 στο Χιούστον του Τέξας. Από πολύ νεαρή ηλικία ο Αμερικανός αθλητής γνώρισε τις δυσκολίες της ζωής. Όταν ήταν ακόμη βρέφος ο πατέρας του αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του και έτσι η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της. 


Η καθημερινότητα του ήταν αρκετά δύσκολη καθώς ζούσε σε ένα φτωχικό σπίτι σε ένα προάστιο του Χιούστον. Παρόλα αυτά, λίγα χρόνια αργότερα έρχεται μια εξέλιξη στη ζωή του Μπάτλερ που σίγουρα θα τον «γονατίσει». Όταν ήταν μόλις 13 χρόνων η μητέρα του Τζίμι αποφάσισε να τον διώξει από την οικία της, φωνάζοντας του: «Πρέπει να φύγεις, δεν σε θέλω εδώ». 

Φοβισμένος και άστεγος ο Μπάτλερ αναγκάστηκε να μένει σε σπίτια φίλων του. Άλλαζε σπίτια κάθε εβδομάδα καθώς δεν ήθελε να γίνει βάρος στις οικογένειες των συμμαθητών του. Συνέχιζε να σπουδάζει στο Tomball High School όπου ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ. 



Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: