31.3.19

Μαξίμου:Φτηνοί αντιπερισπασμοί από την πανικόβλητη ΝΔ...


Σκληρή απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωση της ΝΔ για τους «λογαριασμούς Πετίτση». Αναλυτικά, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, απαντώντας...
σε ανακοίνωση της ΝΔ (περί υποτιθέμενου «σκανδάλου Πετίτση» με βάση δημοσιεύματα όπως π.χ. στο «Πρώτο Θέμα»), τονίζει:

«Ο πανικός της ΝΔ γίνεται ακόμη πιο έκδηλος από τους φτηνούς αντιπερισπασμούς που κατασκευάζει. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες παράγει περισσότερα fake news από όσα και τα ίδια τα στελέχη της μπορούν να καταναλώσουν.

Όσο κι αν προσπαθούν όμως δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του ελληνικού λαού: Θα επιστρέψουν ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;»

Τι ισχυριζόταν η ΝΔ

Σε ανακοίνωσή της νωρίτερα, η ΝΔ αναφερότνα σε «σημερινά δημοσιεύματα τριών κυριακάτικων εφημερίδων που δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι η παρέα του Μαξίμου εμπλέκεται σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που μόλις άρχισε να ξετυλίγεται. Στους λογαριασμούς του κ. Μανώλη Πετσίτη, στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, βρέθηκαν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά, με αποστολέα τον επίσης φίλο του κ. Παππά, Αρτέμη Αρτεμίου που δραστηριοποιείται στην Κύπρο και θεωρείται γκουρού των offshore εταιρειών», ενώ επικαλείται ως «τρανταχτή απόδειξη του σκανδάλου» τη «σημερινή αποκάλυψη ότι εκδιώχθηκε από τη θέση του το διευθυντικό στέλεχος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος που διερευνούσε το σκάνδαλο ΔΕΠΑ - Λαυρεντιάδη και εντόπισε μεταξύ άλλων τα παράνομα χρήματα στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη».

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: