31.3.19

Ο καιρός σήμερα...


Γενικά αίθριος αναμένεται για σήμερα ο καιρός σε δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με...
πρόσκαιρες βροχές στην Κρήτη.

Άνεμοι βορείων διευθύνσεων στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, κυρίως στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.


Αττική 

καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά. Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Θερμοκρασία: από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 πρόσκαιρα το απογευματινές νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη 

καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Θερμοκρασία: από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελαχίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι 6 με 8 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το βραδύ. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: