7.9.18

H ΕΡΤ τους φταίει και ο Αρβανίτης...


...ο ΣΚΑΪ όμως όχι...

Η λυσσαλέα αντίδραση για το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλλη Διάσταση» του Κώστα Αρβανίτη στην ΕΡΤ σχετικά με τα εμβόλια...
με εξέπληξε ομολογώ. Δεν την περίμενα.

Τα λέγαμε και χθες για το θέμα (ΕΔΩ), έπεσαν όλοι πάνω του να τον «φάνε». Εγραψαν όλα τα ενάντια στην κυβέρνηση (και την ΕΡΤ;) ΜΜΕ, από το in.gr έως και την Καθημερινή. Και δεκάδες άλλα. Και τα περισσότερα ήταν σφόδρα εναντίον του Αρβανίτη και της ΕΡΤ.

Το ρεπορτάζ, σας το είπα, ήταν ισορροπημένο αλλά αυτό δεν απασχολούσε τους... αγριεμένους. Δεν ήθελαν να ακουστεί καν η άποψη όσων είναι ενάντια στον εμβολιασμό. Τους θεωρούν επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία και θέλουν να τους εξαφανίσουν. 

Η επιστήμη ΔΕΝ είναι δημοκρατία έγραψε κάποιος. Η δημοσιογραφία όμως είναι και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.

Και τότε, λοιπόν, θυμήθηκα το παρακάτω βίντεο. Από πέρυσι. Δείτε το λίγο.



Για 10 λεπτά στον ΣΚΑΪ ακούγαμε μόνο την άποψη ενός τύπου που μιλούσε εναντίον των εμβολιασμών. Μόνον αυτόν. Ο  Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου φυσικά τον κονιορτοποίησαν, δεν τον άφησαν σε χλωρό κλαρί, αλλά και ο Αρβανίτης εναντίον ήταν στη δική του εκπομπή. 

Τότε λοιπόν, δεν είδαμε κάποια αντίδραση. Δεν ξέρω αν κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν, κύμα αντιδράσεων πάντως σαν το τωρινό, τσουνάμι κανονικό, δεν υπήρξε. Γι αυτό και με βάζει σε υποψίες ο ορυμαγδός, τώρα. Δεν μου φαίνεται και τόσο αθώος. Σε κάποιους δεν είναι θέμα τα εμβόλια, ας μην κοροϊδευόμαστε, το πρόβλημά τους είναι η ΕΡΤ και ο Αρβανίτης. Και βρήκαν αφορμή... 

efsyn.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: