29.9.18

Πού υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας...

Σε διακοπές κυκλοφορίας σε αρκετά σημεία των κεντρικών οδικών αξόνων έχει προχωρήσει η Τροχαία, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας από το...
57ο χλμ. της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στην Κινέτα, στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 54ο έως το 57ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, στην Κινέτα, και στα δύο ρεύματα.Συσσώρευση υδάτων σημειώθηκε και στη Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του σταθμού του Μετρό «Χολαργός».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα, η Τροχαία ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της παλαιάς παραλιακής, ρεύμα προς Μικρολίμανο, στον Πειραιά (στάδιο Καραϊσκάκη), λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Διακοπή της κυκλοφορίας πραγματοποιήθηκε και στο Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας νωρίτερα το πρωί από την Αστυνομία.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σημειώθηκε κι στη λεωφόρο Σαλαμίνος στη Σαλαμίνα στο ύψος της συμβολής με την οδό Αγίου Λαυρεντίου έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Θερμοπυλών, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.

Νωρίτερα η Τροχαία για προληπτικούς λόγους ανακοίνωσε την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω σημεία :

-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων “ CYCLON ”) , ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος του κόμβου Οινόης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.

-Αττική Οδός, έξοδος 1 (προς Μάνδρα).

-Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μάνδρας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα).

-Οδός Θριασίου Πεδίου (κόμβος Θριασίου Νοσοκομείου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαγούλα/Μάνδρα.

-Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μεγάλου Λούκα/ Λεωνίδα Στάμου (διασταύρωση Μάνδρας/ Μαγούλας), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

Να σημειωθεί πως από τον ανωτέρω περιορισμό εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα κρατικών και άλλων υπηρεσιών.

Θερμή παράκληση της Τροχαίας προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ενημερώνονται τακτικά για τις καιρικές συνθήκες. Τονίζει μάλιστα πως εάν οι μετακινήσεις τους δεν κρίνονται αναγκαίες, είναι προτιμότερο να αποφευχθούν, ενώ αν βγουν στους δρόμους οφείλουν να ακολουθήσουν τις υποδείξεις του προσωπικού των Υπηρεσιών της Τροχαίας.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: