30.9.18

Πολιτική σχιζοφρένεια...

H ΝΔ για το δημοψήφισμα στα Σκόπια...

«Η ΝΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών» σημείωσε η ΝΔ σε...
ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ,, Η Πειραιώς ασκεί επίσης κριτική στην κυβέρνηση για την ερμηνεία που έδωσαν οι κυβερνητικοί εταίροι στο αποτέλεσμα και κάνει λόγο για μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων που αδιαφορούν για το εθνικό συμφέρον.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνει:

Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια για την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό κατέθεσε τον Ιούνιο πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση.
Η εντελώς διαφορετική υποδοχή που επιφύλαξαν στο αποτέλεσμα του Σκοπιανού δημοψηφίσματος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι η χώρα κυβερνάται από μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων που αδιαφορούν για το εθνικό συμφέρον προτάσσοντας την παραμονή τους για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες της εξουσίας. Η ΝΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ανάρτηση του τομεάρχη εξωτερικών της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος έκανε λόγο για πολιτική σχιζοφρένεια της ελληνικής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Η πολιτική σχιζοφρένεια της ελληνικής κυβέρνησης για το θέμα συνεχίζεται ακόμα και μετά το #δημοψηφισμα.
Άλλη ανάγνωση και ανάλυση κάνει το ΥΠΕΞ και άλλη ο ΥΕΘΑ. Οι πολιτικές αναταράξεις είναι προφανείς»..

Δεν υπάρχουν σχόλια: