14.9.18

Ο Φιλελεύθερος και ο ΕΝΦΙΑ...


Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» που σύμφωνα με μαρτυρίες μοιράζεται δωρεάν στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ καταγγέλλει σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα για...
"απάτη" σχετικά με την «προεκλογική» του εξαγγελία στη ΔΕΘ ως προς τη μείωση του ΕΝΦΙΑ  μεσοσταθμικά  έως 50% σε βάθος διετίας με συγκεκριμένα  περιουσιακά κριτήρια και ανάλογα το σύνολο της περιουσίας.

Μάλιστα το πρωτοσέλιδο σπεύδει να σχολιάσει ότι δεν έχει γίνει καμιά συμφωνία με τους θεσμούς για το θέμα και ότι η εξαγγελία είναι κενή περιεχομένου.

Πώς όμως θα σχολιάσει η ίδια εφημερίδα την ανάλογη εξαγγελία που προφανώς θα επαναλάβει και φέτος  ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ;

Η συγκεκριμένη εφημερίδα βέβαια κυκλοφόρησε πρόσφατα (Νοέμβριο 2017) και για το λόγο αυτό ίσως δεν γνωρίζει ότι και το 2016 αλλά και το 2017 στις ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι δεσμεύεται να μειώσει μεσοσταθμικά τον ΕΝΦΙΑ  κατά 30% εντός 2 ετών (20% τον πρώτο χρόνο, και 10% τον δεύτερο). Προφανώς η δήλωση για «συμφωνία αλήθειας» του αρχηγού της ΝΔ δεν επιτρέπει αμφισβήτηση στις δικές του προεκλογικές εξαγγελίες κι όσο για τους θεσμούς... δεν χάθηκε δα κι ο κόσμος!  


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: