3.9.18

Ο Ρονάλντο απέκτησε ομάδα...

Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε και από σήμερα, ο Ρονάλντο, είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας. Ο...
κατά πολλούς κορυφαίος επιθετικός όλων των εποχών, που δίκαια απέκτησε το προσωνύμιο «φαινόμενο», απέκτησε και το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της Βαγιαδολίδ, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του συλλόγου, Κάρλος Σουάρεθ, ενώ περιχαρής ο Ρονάλντο, δήλωσε: «Θέλουμε να εξελιχθούμε και να φθάσουμε τόσο μακριά, όσο μας επιτρέπουν τα όνειρα μας».

Το θέμα είχε βγει αρχικά με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser», που ανέφερε ότι ο Ρονάλντο ως νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας αποτιμάται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, αρκετά για να καθαρίσει ο σύλλογος από τα χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 25 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ρονάλντο θα μπορούσε επίσης να αναλάβει το ρόλο του προέδρου, αλλά είναι πολύ πιθανό να αφήσει το «τρέξιμο» της ομάδας σε εκείνον που κατέχει αυτή τη στιγμή αυτό το ρόλο, τον Κάρλος Σουάρεθ.



Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Νο 9 της Εθνικής Βραζιλίας (2002) θα γίνει ιδιοκτήτης ή κύριος παίκτης ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, καθώς αυτό συνέβη ήδη στη Φλόριντα με τους Φορτ Λόντερντεϊλ, που αγωνίζονται στο NASL των ΗΠΑ. Ο Ρονάλντο το «φαινόμενο» επιστρέφει στην Ισπανία, όπου έπαιξε μπάλα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: