28.9.18

«Σηκώνουν» πολύ την Μόρια...

Αποφασισμένοι να "ανεβάσουν" πολύ το θέμα της Μόριας, είναι στο Κίνημα Αλλαγής, μετά και από την πρόσφατη επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά, στον καταυλισμό.

Σε συνάντησή της με...
αντιπροσωπεία των Γιατρών χωρίς Σύνορα, χθες, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  έκανε λόγο για ‘κολαστήριο’, όπου δεν υπάρχει ούτε αξιοπρέπεια ούτε ελπίδα, αλλά και «ηθικό μειονέκτημα» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που τώρα αναδεικνύεται. «Η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο για το μέλλον αυτών των ανθρώπων», είπε, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ανίκανη να διαχειριστεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα τους ευρωπαϊκούς πόρους και ζητώντας αποσυμφόρηση των νησιών τώρα.

Την ίδια ώρα, για «σφραγίδα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» στην κατάσταση στην Μόρια μιλούσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης στον Σκάι. «Είναι το παιδί τους, είναι το δημιούργημά τους», είπε, θυμίζοντας με νόημα ότι πριν από τρία χρόνια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν διαμαρτυρίες έξω από την Αμυγδαλέζα, καταγγέλλοντας ότι όσοι είναι μέσα δεν τρώνε καλά, επειδή έτρωγαν κάθε μέρα σουβλάκια. 

«Και μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι σήμερα δεν έχουν τουαλέτες να πάνε, ζουν υπό άθλιες συνθήκες», είπε, καταγγέλλοντας ότι μία τουαλέτα αντιστοιχεί σε περίπου 50 ανθρώπους και πίσω από τις γυναικείες τουαλέτες υπάρχουν πέντε σύρτες…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: