20.9.18

Οι επιλεκτικές εμφανίσεις της Φώφης...

Πολύ πυκνό φαίνεται ότι είναι το πρόγραμμα της Φώφης Γεννηματά, με αποτέλεσμα οι εμφανίσεις της να είναι επιλεκτικές. Εξαιρετικά επιλεκτικές. Για την ακρίβεια αντι-συριζαϊκά επιλεκτικές.

Αφού λοιπόν δεν έδωσε το...
παρών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Αθήνα, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ούντο Μπούλμαν, πρόεδρος της σοσιαλδημοκρατικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ευρωομάδα στην οποία ανήκει το ΠΑΣΟΚ), η Φώφη Γεννηματά τίμησε με την παρουσία της εκδήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πήγε λοιπόν στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κίνηση μάλλον σπάνια αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν συνηθίζει να δίνει συχνά το παρών στις εκδηλώσεις αυτές. 

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς και τα συνεχή καλέσματα της ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για συνεργασία όλων των προοδευτικών ομάδων (συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ) καθώς και τη στοχοποίηση της Νέας Δημοκρατίας ως αυτής που φέρει τεράστια ευθύνη για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η Φώφη Γεννηματά μάλλον πάει «στα σίγουρα». Εκεί που ξέρει ότι θα ακούσει αυτά που θέλει.

altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: