7.9.18

Στήριξη στη Νοτοπούλου, «άδειασμα» στον Γρηγοράκο...


Eιδήσεις έβγαλε η χθεσινή εμφάνιση του γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτη Μαλέλη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, που...
επαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καταδίκασε όλους όσοι επιτέθηκαν με σεξιστικό τρόπο στην νέα υφυπουργό Εργασίας Κατερίνα Νοτοπούλου. 

«Είμαι περήφανος που απ’ ό,τι γνωρίζω, σύντροφοί μου στο Κίνημα Αλλαγής δεν έκαναν τέτοιου είδους κριτική», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης, τονίζοντας ότι ο ίδιος συμφωνεί μόνο με την πολιτική κριτική. Μάλιστα, όταν του επισημάνθηκε ότι η αναφορά του Λεωνίδα Γρηγοράκου στην αναπηρία του Παναγιώτη Κουρουμπλή δεν είναι και… πολύ πολιτική, ο γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής δεν δίστασε να συμφωνήσει, αν και δεν θέλησε να επεκταθεί: «συμφωνώ, αλλά ως εδώ», τόνισε, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι το Κίνημα Αλλαγής επ’ ουδενί συμφωνεί με το ενδεχόμενο εκλογής του Κώστα Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας. «Αν υπάρξει τέτοιο θέμα, εμείς θα καταψηφίσουμε ακόμη κι αν πέσει η κυβέρνηση, όποιος κι αν είναι κυβέρνηση το 2020», κατέληξε ο Σταμάτης Μαλέλης.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: