25.9.18

Προσπάθησε να αρπάξει και τρίτο παιδί ο απαγωγέας...

Συναγερμός στη Λάρνακα: Εξαφάνιση δύο 11χρονων από δημοτικόΣυνεχίζεται στην Κύπρο το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που νωρίς το...
πρωί απήγαγε έξω από σχολείο στις Καμάρες δύο μαθητές ηλικίας 11 ετών. 

Η κυπριακή αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και ενδεικτικό είναι ότι σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, αλλά και εκτός αυτής, έχουν στηθεί μπλόκα και οδοφράγματα. 

Οι αρχές αξιοποιούν πληροφορίες που έχουν συλλέξει από αυτόπτες μάρτυρες και σύμφωνα με κάποιους, ο δράστης της απαγωγής προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αρπάξει και τρίτο παιδί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά τον ακολούθησαν όταν τους είπε πως είναι ο καινούριος τους δάσκαλος. Ο δράστης είναι ηλικίας από 50-60 ετών, έχει ύψος 1,75-1,80 ενώ το ένα του χέρι ήταν δεμένο.

Στήριξη στους γονείς

Συγκλονισμένος δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου για το πρωτοφανές περιστατικό  εξαφάνισης των δύο 11χρονων μαθητών στην Λάρνακα. Σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Ιωάννου εκφράζει την πλήρη του στήριξη στις οικογένειες των παιδιών, δύο εκ των οποίων υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του 11χρονου Φίλιπου, Ελευθέριος Σταματάκης εργάζεται ως ορθοπεδικός γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ η μητέρα του Θεμιστοκλή εργάζεται ως νοσοκόμα στο ίδιο νοσοκομείο... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: