16.9.18

Αγριεύει η κόντρα Πολάκη-Συνολάκη...


  ...μετά και την δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το σπίτι του καθηγητή...
Για προσπάθεια στοχοποίησής του έκανε λόγο ο καθηγητής φυσικών καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κωνσταντίνος Συνολάκης μετά την κίνηση του Παύλου Πολάκη να...
δημοσιεύσει φωτογραφίες από το σπίτι του μαζί με την διεύθυνσή του.
Η διαδικτυακή επίθεση του κ. Πολάκη έγινε με αφορμή την παρουσίαση του πορίσματος της μελέτης που εκπόνησε ο καθηγητής μαζί με ακόμη πέντε επιστημονικούς συνεργάτες του για τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με την μελέτη, η απομάκρυνση των κατοίκων της περιοχής πεζή προς την ακτή θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί κατ' ελάχιστο μέσα σε 57 λεπτά έπειτα από έγκαιρη ειδοποίηση.
Το πόρισμα φαίνεται όμως πως εξόργισε τον υπουργό, που απάντησε στον κ. Συνολάκη μέσω μιας αιχμηρής ανάρτησης στο Facebook.

«Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας», έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης στο Facebook, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες από το σπίτι του κ. Συνολάκη, ενώ ανέφερε και τη διεύθυνση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Συνολάκης τόνισε ότι «αυτού του είδους οι απειλές η εκφοβιστική συμπεριφορά δεν αρμόζει σε κανέναν πολιτικό», ενώ πρόσθεσε ότι «ο κ. Πολάκης δεν έχει καταλάβει ότι δεν είμαι πολιτικός αλλά επιστήμονας».
Ο κ. Συνολάκης γνωστοποίησε επίσης το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά μετά την επίθεση σε βάρος του από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλος Πολάκη.
Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μελέτη εκπονήθηκε ύστερα από αίτημα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: