3.9.18

Επιθέσεις από ΜΜΕ (του ΣΥΡΙΖΑ)...

...περιμένει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ...

Από τη μια πλευρά στην κυβέρνηση φοβούνται τις διαδηλώσεις που προγραμματίζονται για το προσεχές Σαββατοκύριακο που ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονικη για τα...
εγκαίνια της ΔΕΘ… Και από την άλλη, στην Πειραιώς φοβούνται «χτύπημα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τα φιλικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο που θα επισκεφθεί την πόλη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη ΝΔ – χωρίς να είναι σαφές από πού προέρχονται οι πληροφορίες ή αν πρόκειται για εικασίες, θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι το Σαββατοκύριακο 15 με 16 Σεπτεμβρίου που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει μπαράζ δημοσιευμάτων ή αποκαλύψεων από Κυριακάτικα φύλλα (φιλικά στο κυβερνών κόμμα), με σκάνδαλα παλιά ή νέα, στα οποία θα γίνεται προσπάθεια να εμπλακεί το όνομα του προέδρου του κόμματος ή συγγενών του.

Προφανής στόχος – σύμφωνα με την αφήγηση της Πειραιώς, τα δημοσιεύματα να επισκιάσουν την ομιλία Μητσοτάκη και κυρίως να αναγκαστεί την Κυριακή στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου να απαντήσει (ακυρώνοντας στην ουσία την ατζέντα που θα ήθελε να επιβάλλει με την τοποθέτηση του).

Μάλιστα μετά και τη χθεσινή νέα σύγκρουση, Μαξίμου – ΝΔ, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» του Κώστα Βαξεβάνη που ενέπλεκε συγγενικό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη με το σκάνδαλο της Energa… Και διαπιστώνοντας την κλιμάκωση της έντασης, πολιτικοί παρατηρητές δεν απέκλειαν τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ακόμη και συλλήψεις προσώπων που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ και εμπλέκονται σε σκάνδαλα (πχ Novartis κ.α)!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: