12.9.18

Ροζ αποκαλύψεις για τους Beatles...

...από τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ...

Mε αφορμή την προώθηση του νέου του δίσκου «Egypt Station» ο 76χρονος σήμερα Πολ ΜακΚάρτνεϊ, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο...
GQ που προσθέτει στη μυθολογία των «Σκαθαριών».

Αναφερόμενος στον Τζον Λένον, θυμάται, ότι ήταν πολύ πιο τολμηρός από τον ίδιο και ήταν έτοιμος να δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, όπως και τις ναρκωτικές ουσίες.

«Όμως δεν ήταν τόσο κακό όσο φανταζόμουν, δεν ήταν κάτι το τρομακτικό. Αλλά σίγουρα δεν είσαι ο ίδιος ξανά. Έχεις ενοράσεις για το το πώς μπορεί να είναι η ζωή. Αυτό ήταν κάτι θετικό για τον Τζον, όχι όμως για μένα και είπα όχι. Και με ήξερε αρκετά καλά, ότι αν έλεγα όχι, εννοούσα όχι», είπε σχετικά.

Εκτός από τη χρήση ναρκωτικών, ο ΜακΚάρτνεϊ αναφέρθηκε στις φήμες που «θέλουν» τους Beatles να μετέχουν σε όργια. Εκείνος τόνισε ότι δεν ήταν φαν των οργίων, ωστόσο αποκάλυψε ότι μία φορά είχε συμμετάσχει σε τρίο.

«Δεν ήταν πραγματικά όργια, κατά τη γνώμη μου. Υπήρχαν σεξουαλικές συνευρέσεις και θαυμάστριες. Δεν μου αρέσουν τα όργια, δεν θέλω κανέναν άλλον εκεί, το καταστρέφει! Μια φορά ήμασταν στο Λας Βέγκας και κάποιος μεσάζοντας για την περιοδεία μας ρώτησε αν θέλουμε πόρνες. Απαντήσαμε όλοι “Ναι!” και εγώ ζήτησα δύο. Ηταν υπέροχη εμπειρία, αλλά αυτό είναι το πιο κοντινό σε όργιο που έχω κάνει», εξομολογήθηκε.

Ο Μακ Κάρτνεϊ δεν δίστασε επίσης να μιλήσει και για ένα περιστατικό ομαδικού αυνανισμού, ανάμεσα στον Λένον και τριών φίλων του.

«Αυτό έγινε στο σπίτι του Λένον και ήμασταν μαζεμένοι εκεί. Και αντί να κάνουμε πάρτι και να πίνουμε, ήμασταν όλοι σε αυτές τις καρέκλες, τα φώτα ήταν σβηστά και κάποιος άρχισε να αυνανίζεται, οπότε το κάναμε όλοι», περιέγραψε ο 70χρονος. Κατά τη διάρκεια της... διαδικασίας, φρόντισαν να φωνάζουν και ονόματα, για «έμπνευση». «Φωνάζαμε “Μπριζίτ Μπαρντό, ουουου” και νομίζω ότι ο Τζον είπε “Ουίστον Τσόρτσιλ”», θυμάται.

Η δύναμη των Beatles, για τον Μακ Κάρτνεϊ, ήταν αυτή η εγγύτητα που θύμιζε στρατιώτες στο ίδιο στρατόπεδο», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ΜακΚάρτνεϊ σχολίασε την αλλόκοτη συμπεριφορά του Λένον, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν είχε πει ποτέ ότι ήταν ο Ιησούς.

«Δεν τον θυμάμαι αυτό. Νομίζω θα το θυμόμουν. Ήταν ένας τύπος που θα μπορούσε να το κάνει. Όμως, δεν θυμάμαι να το έκανε», τόνισε...

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: