26.9.18

«Κατά 90% η συμφωνία θα υλοποιηθεί»...

Ο Γιάννης Αλαφούζος έλεγε στους συνεργάτες του πως δεν ανησυχεί για τη συμφωνία με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και περιμένει άμεσα τα πρώτα χρήματα από τον...
Ταϊλανδό για την ΑΜΚ.

H Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ άνοιξε για τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και όλοι περιμένουν να μπουν τα χρήματα από την πλευρά του Ταϊλανδού και να προχωρήσει η αλλαγή σελίδα στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Οι καθυστερήσεις που υπάρχουν ωστόσο δεν φαίνεται να ανησυχούν τον Γιάννη Αλαφούζο. Σύμφωνα με τη «LiveSport» και τον Βασίλη Βέργη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έλεγε στους στενούς του συνεργάτες για τη συμφωνία με τον Πιεμπονγκσάντ πως θα υλοποιηθεί κανονικά: «Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία που εδώ και καιρό έχει κλείσει με τον κ. Πιεμπονγκσάντ θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο».

Μάλιστα ο Αλαφούζος έλεγε πως εντός των επόμενων ωρών ο Παϊρόζ θα βάλει τα πρώτα χρήματα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπουν και τα υπόλοιπα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Όσο για τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από την πλευρά του Ταϊλανδού και των ξένων επενδυτών ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τόνιζε ότι: «πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους».

Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ είχα πρόσφατα τηλεφωνική επικοινωνία, όπου επιβεβαιώθηκαν οι προθέσεις του Παϊρόζ για την καταβολή των χρημάτων, ενώ η άφιξή του στην Αθήνα αναμένεται άμεσα...

sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: