13.1.18

Οι... μαγειρικοί τσαρλατάνοι...


Αν δεν εχεις πάει στρατό, μπορείς να πας στο Master Chef (BINTEO)...
Το Master Chef επέστρεψε και φέτος, για δεύτερη σεζόν στο Star, και οι Έλληνες χρήστες του Twitter ήταν εκεί για να το...
υποδεχτούν όπως του αρμόζει. 
Την τιμητική του στα σχόλια είχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος -που αντικατέστησε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, στον ρόλο του κριτή- και, φυσικά, η ξαφνική έκρηξη κακίας που κατέλαβε τους πάντες. Τα πράγματα πήραν μια άγρια τροπή απ' το πρώτο κιόλας επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Μάλλον οι συντελεστές της εκπομπής αποφάσισαν να ρίξουν λίγο αλατοπίπερο στην όλη φάση, με σκοπό να δημιουργηθούν οι κόντρες και τα έντονα συναισθήματα που πάντα προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού. Όντας περίεργος λοιπόν, αποφάσισα να δω την περίφημη πρεμιέρα του «μεγαλύτερου talent show μαγειρικής στον κόσμο».



Η εισαγωγή ήταν τόσο δραματική που νόμιζες ότι θα δεις τον Πόλεμο των Άστρων. «Απλοί άνθρωποι απ' όλη την Ελλάδα, έρχονται εδώ με έναν και μοναδικό σκοπό, να είναι ο επόμενος Master Chef». Με λίγα λόγια, σε αυτήν τη Γη υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: οι κοινοί θνητοί και οι Master Chef. Βέβαια, με τα πρώτα πλάνα στα ομολογουμένως υπέροχα -οπτικά τουλάχιστον- πιάτα, άρχισα να πεινάω. Άτιμο πράγμα οι εκπομπές μαγειρικής. Οι μονόλογοι των κριτών και οι δοκιμασίες που ακολούθησαν πάντως έλυσαν το πρόβλημά μου, αφού από το άγχος το στομάχι μου έγινε κόμπος. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν στρατόπεδα με πολύ πιο χαλαρούς κανόνες. Οι τύποι παρουσιάζουν την τέχνη της μαγειρικής λες και πρόκειται για ζήτημα ζωής και θανάτου.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ...

πηγη "Vice"

Δεν υπάρχουν σχόλια: