29.1.18

Μια... αταίριαστη παρέα...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ κουτσουμπασΜία μικρή καθυστέρηση στο πρόγραμμα των επισκέψεων του πρωθυπουργού, ανάγκασε τον Δημήτρη Κουτσούμπα να περιμένει στον...
προθάλαμο του Μεγάρου Μαξίμου για κάποια λεπτά, ώσπου να τελειώσει το ραντεβού που είχε πρωτύτερα με την Φώφη Γεννηματά, ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην πραγματικότητα, αντί για τη μιάμιση, οπότε είχε κληθεί να προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου -και δεν άργησε ούτε λεπτό- ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό περί τα 20 λεπτά αργότερα, καθώς τότε ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Έτσι, στα λίγα λεπτά της αναμονής στον προθάλαμο του γραφείου του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε με τους συνεργάτες που τον συνόδευαν, τους συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά που την περίμεναν και τους συνεργάτες του πρωθυπουργού Δημήτρη Τζανακόπουλο και Αλέκο Φλαμπουράρη. 

Μία μάλλον …αταίριαστη παρέα, με την αμηχανία να σπάει μόνο όταν τελικά βγήκε από το γραφείο του πρωθυπουργού η Φώφη Γεννηματά, που πλησίασε να χαιρετήσει τον ΓΓ του ΚΚΕ, ο οποίος και την διαδέχθηκε στις συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: