23.1.18

Νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ...

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα σε Χαλκιδική, ανατ. Θεσσαλία, ανατ. Στερεά και Πελοπόννησο, με τοπικές παροδικές βροχές στα...
πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα, κυρίως πάνω από τα 500 μ. υψόμετρο.

Ενισχυμένοι άνεμοι 6-7 Μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ αύριο η ένταση των ανέμων στο νότιο Αιγαίο θα φτάνει τα 8-9 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 1 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 11 βαθμούς, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 3 έως 8, στα νησιά του υπόλοιπου Αιγαίου από 5 έως 12 και στην Κρήτη από 9 έως 12.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 Μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα γίνουν ανατολικοί 4 έως 6 Μποφόρ.

Στην Αττική νεφώσεις με παροδικές βροχές και χιόνια σε περιοχές άνω των 500 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις με παροδικές βροχές μετά το μεσημέρι και χιόνια σε περιοχές άνω των 500 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς...


Δεν υπάρχουν σχόλια: