6.2.17

Τα μαζεύει το «Έθνος» για τον Τριανταφυλλίδη...

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης
Δημοσίευμά της, από τον Ιανουάριο του 2016, ανακαλεί η εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», το οποίο υπό τον τίτλο «Ο δημοσιογράφος που... έβαλε δίδακτρα στη δημόσια Παιδεία» και αναφερόταν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.

Το...
δημοσίευμα αναφερόταν σε άρθρα του βουλευτή στην εφημερίδα «Αυγή» και του αποδιδόταν πρόταση περί επιβολής «συνδρομής» στα δημόσια σχολεία με στόχο να καταπολεμηθεί η «παραπαιδεία».

Με την ανακοίνωσή του, το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» ανακαλεί το δημοσίευμα της 17ης Ιανουαρίου 2016, την οποία και δημοσίευσε στο φύλλο της 5ης Φεβροαρίου 2017, ενώ «κατέβασε» το επίμαχο δημοσίευμα και από την ηλεκτρονική της έκδοση ethnos.gr.

Στη δήλωση ανάκλησης, η εφημερίδα αναφέρει τα εξής: «Η εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ της Κυριακής” σε ό,τι αφορά το δημοσίευμά της στο φύλλο της 17ης Ιανουαρίου 2016 με τίτλο: “Ο δημοσιογράφος που... έβαλε δίδακτρα στη δημόσια Παιδεία”, που αναφέρεται στο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, δηλώνει ότι ανακαλεί τις όποιες ανακριβείς πληροφορίες του εν λόγω δημοσιεύματος, που τον αδίκησαν.

»Η εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ της Κυριακής” δηλώνει επίσης ότι δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: