6.2.17

«Πόρτα» στην «Ώρα Αποφάσεων» από το ΠΑΣΟΚ...


Αρνητικά απαντά το ΠΑΣΟΚ στην πρόταση εφτά σημείων για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα στον χώρο του Κέντρου που...
δημοσιοποίησε η πρωτοβουλία «Ωρα Αποφάσεων» στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης, Γιάννης Ραγκούσης, Γιάννης Δατσέρης και Γιάννης Μεϊμάρογλου.

Η επιστολή της πρωτοβουλίας έχει αποδέκτη όλα τα κόμματα και τις κινήσεις της ευρύτερης Κεντροαριστεράς συμπεριλαμβάνοντας τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ και τη ΔΗΜΑΡ.

Στο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ τονίζεται: «Η πρόσκλησή μας σε κόμματα και συλλογικότητες είναι ανοικτή. Όποιος πιστεύει στην αναγκαιότητα αυτή μπορεί να συμμετάσχει. Προσκλήσεις προς κοινοβουλευτικά κόμματα από μεμονομένα πρόσωπα χωρίς κοινωνική αναφορά, που θέτουν όρους και προϋποθέσεις για άμεση διάλυσή τους, πέρα από γραφικές είναι θρασείς, απαράδεκτες, ελιτίστικες και διασπαστικές. Δεν έχουν στόχο την ενότητα και την αναγέννηση του χώρου, γι' αυτό και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο της παράταξης που τους έχει γυρίσει την πλάτη. Υπηρετούν αλλότριους σκοπούς».

Τα ιδρυτικά μέλη της πρωτοβουλίας, αποφάσισαν να ενημερώσουν επισήμως για το πλαίσιό τους,σημειώνοντας στην επιστολή τους, «πιστεύουμε ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη για τη δημιουργία ενός προοδευτικού πολιτικού φορέα και πρόθεσή μας είναι να ενωθούμε στο νέο, θεωρώντας ότι η ανακαινισμένη προσαρμογή σε αντιλήψεις και σχήματα του παρελθόντος δεν σώζουν, δεν οδηγούν πουθενά και δεν ωφελούν τη χώρα»... 

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: