15.2.17

Άκουσα τον Φλαμπουράρη, δεν αποκλείεται να ήταν πιωμένος...

Πρωτοφανές αντιαριστερό παραλήρημα Άδωνη στην κοπή της πίτας του...

Παρών φυσικά και ο Σαμαράς (βίντεο)...

Αλέξης Τσίπρας, Παύλος Πολάκης και γενικότερα η Αριστερά πρωταγωνίστησαν στην κοπή πίτας του Άδωνη Γεωργιάδη στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο...
αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεπέρασε τον εαυτό του σε εκτόξευση λάσπης προς πάσα κατεύθυνση και σε αλαζονεία.

«Οι μέρες του ΣΥΡΙΖΑ είναι μετρημένες. Επιτέλους ξεφτιλίστηκαν οι ιδέες της Αριστεράς», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα «διανθισμένο» από μπόλικες δόσεις λαϊκισμού.

Και φυσικά η επιχειρηματολογία ενός «δασκάλου ρητορικής» δεν στερήθηκε από απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες:

«Άκουσα τον Φλαμπουράρη στον ΣΚΑΪ. Δεν αποκλείεται να ήταν πιωμένος», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σπάζοντας το προσωπικό του ρεκόρ στην προσφιλή του συνήθεια, την εκτόξευση λάσπης.

Φυσικά, λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της ΝΔ δεν κρίθηκε απαραίτητο να ειπωθούν, όπως φάνηκε από την ομιλία του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος περιορίστηκε σε προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς:

«Κύριε Τσίπρα, να μείνετε ξάγρυπνος πολλά βράδια. Δεν έχω ξεχάσει το ταξίδι στη Γαλλία», «Γατάκι ο Καμμένος. Η συνείδησή του είναι αντιστρόφως ανάλογη με την επιθυμία του για καρέκλα», «Ο Τσίπρας ήρθε τις προάλλες στη Βουλή με τη ΒMW του Βενιζέλου», ήταν μερικά από τα «highlights» στο παραλήρημά του, με «κορυφαία» στιγμή, όταν δήλωσε:

«Ποτέ ποτέ ποτέ κανένας Νεοδημοκράτης δεν θα δίνει λογαριασμό σε κανέναν Συριζαίο. Είναι δυνατόν να δίνουμε λογαριασμό σε αυτούς τους ανεπρόκοπους;», είπε και απάντησε μόνος του: «Όχι».

Συνεχίζοντας τον «μεστό του πολιτικό λόγο» αποκάλυψε και ποιος είναι ο «εχθρός». Και φυσικά δεν είναι ο Β. Σόιμπλε: «Αν βλέπω Συριζαίο κοκκινίζει το μάτι μου. Αυτός είναι ο εχθρός».

Ωστόσο, κάνοντας ένα διάλειμμα στο «αντιαριστερό» παραλήρημα, αναφέρθηκε και στο κόμμα του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχει συντονισμός στη Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει πρόβλημα στην παράταξη».

Στην κοπή της πίτας του αντιπροέδρου της ΝΔ, βρέθηκαν αρκετοί «γαλάζιοι» βουλευτές και στελέχη, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς....


altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: