18.2.17

Αντετοκούνμπο: Στην Αμερική βρίσκεται όχι ο Γιάννης...


... αλλά όλη η Ελλάδα (ΦΩΤΟ)...
Κατά τη διάρκεια της media day για το 66ο All Star Game του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε τι θα επέλεγε μεταξύ ενός...
μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας, ενός πρωταθλήματος ΝΒΑ ή ενός τίτλου MVP με τους Μιλγουόκι Μπακς.
  «Θα επέλεγα μετάλλιο με την Εθνική, γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα έμενε σε όλη την Ελλάδα», ήταν η απάντηση του «Greek Freak» για να συνεχίσει επισημαίνοντας ότι στην Αμερική βρίσκεται «όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά όλη η Ελλάδα. Όσο αντέχω, θα κάνω τα πάντα για την χώρα μου, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού». Μάλιστα μπαίνοντας στην αίθουσα για τη συνέντευξη τύπου, είπε: «Δεν έξω ξαναδεί τόσα μέσα ενημέρωσης στη ζωή μου!».


Μάλιστα ο γνωστός αθλητής απέκτησε και το δικό του emoji, το οποίο εμφανίζεται αυτόματα στο Twitter κάθε φορά που ένας χρήστης πληκτρολογεί το hashtag #GiannisAntetokounmpo ή απλά #Giannis. Στο ειδικά σχεδιασμένο για τον Έλληνα άσο emoji, το κεφάλι του Γιάννη Αντετοκούνμπο κοσμεί ένα χρυσό στεφάνι.


Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται το πρώτο All Star Game στο οποίο θα παίξει ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, με το ενδιαφέρον του κοινού να βρίσκεται στα ύψη. Ο αθλητής των Milwaukee Bucks έχει καταφέρει ήδη να βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς θα βρίσκεται στην αρχική πεντάδα της περιφέρειας που αγωνίζεται. Χθες πόζαρε στον φωτογραφικό φακό ενόψει του All Star Game.

πηγη lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: