10.2.17

Αποχαιρετά την «Αίθουσα σύνταξης» αφήνοντας σημαντική προίκα...

Νίκος Παναγιωτόπουλος Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος βάζει πλώρη για το νέο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 20 Φεβρουαρίου...

Χωρίς διαφήμιση και προβολή, αλλά κυρίως κόντρα σε κατεστημένες αντιλήψεις, τόσο εντός όσο και...
εκτός του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ… η εκπομπή «Αίθουσα σύνταξης» με παρουσιαστή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, παραδίδει τη σκυτάλη αφήνοντας μια σημαντική παρακαταθήκη με ποιοτικά, αλλά και ποσοτικά χαρακτηριστικά.

Η συνύπαρξη διαφορετικών φωνών, η επιμονή στο ρεπορτάζ και την είδηση, αλλά και η φιλοξενία, χωρίς αποκλεισμούς όλων των απόψεων… που ήταν τα βασικά συστατικά της συνταγής ενός τολμηρού πειράματος για τα μέτρα της ΕΡΤ, όχι μόνο στέφθηκε με επιτυχία… δικαίωσε το ρόλο και την αποστολή της δημόσιας τηλεόρασης!

Ωστόσο δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά αν οι τηλεθεατές δεν είχαν εντάξει στις καθημερινές τους συνήθειες την εκπομπή… που σημειωτέον ξεκίνησε όπως ήδη αναφέρθηκε κόντρα σε θεούς και δαίμονες… με έναν πυρήνα περίπου στις 50.000 και έφθασε σήμερα που ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραδίδει τη σκυτάλη στην Κατερίνα Ακριβοπούλου σε απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών να ξεπερνά τις 200.000.

Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα πλήθος τηλεθεατών που μόνο τα δελτία της ΕΡΤ καταφέρνουν να συγκεντρώσουν και μάλιστα όχι όλα!

Κατά συνέπεια η Κατερίνα Ακριβοπούλου ξεκινάει τη Δευτέρα στην παρουσίαση της εκπομπής με μια σημαντική προίκα… ενώ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος βάζει το επόμενο στοίχημα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: