30.10.16

Σκληρή γραμμή και από Αδώνιδα...

Άδωνις Γεωργιάδης - Ανδρέας Λοβέρδος
...για το ΕΣΡ...
Σε αυτή τη φάση η Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει σε συζήτηση των ονομάτων για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την άρνηση του κόμματός του στην πρόταση να είναι πρόεδρος ο Βύρων Πολύδωρας.

Σε...
συνέντευξη στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι προϋποθέσεις για τη συγκρότηση του ΕΣΡ είναι η δημοσιοποίηση του σκεπτικού του ΣτΕ και η απόσυρση του νόμου Παππά.

Η κυβέρνηση το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποίησε πριν από λίγες μέρες στο Συμβούλιο της Επικρατείας και έχασε παταγωδώς από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Το επιχείρημα αυτό εκρίθη από το Δικαστήριο και απέτυχε. Δεν έχει νόημα ο κ. Παππάς και ο κ. Τσίπρας να κάνουν σαν μικρά παιδιά. Χάσανε! Τώρα καιρός είναι να συμμορφωθούν με την πραγματικότητα.

Ο Γεωργιάδης έκανε λόγο για «σύγκρουση θεσμών», που «την περασμένη φορά που είχαμε στην Ελλάδα, η κατάληξη δεν ήταν καλή» και προσθέτει ότι «οι πολίτες πρέπει να είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να προστατέψουν τη Δημοκρατία τους».

Μάλιστα, δεν αποδέχεται τον όρο «mea culpa» σχετικά με όσα είπε για την Αριστερά, σημειώνοντας ότι δεν ήταν λάθος, αλλά ίσως έπρεπε να τα είχε διευκρινίσει πολύ καλύτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: