31.10.16

Ουρές στη ΔΕΗ για τη ρύθμιση των οφειλών...

Ουρές στη ΔΕΗ για τη ρύθμιση των οφειλών- Λήγει σήμερα η προθεσμία  Λήγει σήμερα η προθεσμία...

Λήγει σήμερα το πρόγραμμα ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών στη ΔΕΗ και από το πρωί έχουν σχηματιστεί ουρές στα γραφεία της επιχείρησης από καταναλωτές που θέλουν να...
ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα έχει τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους καταναλωτές που μπορούν να ρυθμίσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους σε 36 δόσεις και  το αυξημένο ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να οδηγήσει διοίκηση της επιχείρησης στην ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πελατών της.

Σημειώνεται ότι σήμερα είναι η τελευταία εργάσιμη για τη ρύθμιση οφειλών και στην ΕΥΔΑΠ.

Με βάση το πρόγραμμα της ΔΕΗ η ρύθμιση σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, προβλέπει πληρωμή της πρώτης δόσης με την έγκριση του διακανονισμού.

Σε περίπτωση μη τήρησης διακανονισμού, αν δηλαδή στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους δεν καταβληθεί μια δόση ο διακανονισμός συνεχίζεται κανονικά από τον επόμενο μήνα.

Σε περίπτωση μη καταβολής περισσοτέρων της μίας δόσεων εντός ενός ημερολογιακού έτους, ο διακανονισμός εξακολουθεί να ισχύει με την προϋπόθεση καταβολής όλων – πλην μίας – των οφειλομένων δόσεων.

Το αίτημα για ρύθμιση οφειλών στην ΕΥΔΑΠ μπορεί υποβληθεί σε ένα από τα 12 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών και απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη είναι να υπάρχουν οφειλές άνω των 60 ευρώ ενώ η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι κάτω των 20 ευρώ.

Για την έγκριση της ρύθμισης απαιτείται η άμεση καταβολή της πρώτης από τις εγκεκριμένες δόσεις, ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβάλλονται έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών από την ημερομηνία υπαγωγής στο διακανονισμό...

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: