31.10.16

ANEΛ: Το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζει με ένα κακομαθημένο παιδί...

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριάκος Μητσοτάκης
... που έχει δέσει τα χέρια του, χτυπάει και το πόδι κάτω γιατί του πήρανε το ζαχαρωτό...
«Είχαμε για 27 χρόνια ένα καθεστώς ανομίας και αναρχίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, το οποίο ήταν αντισυνταγματικό. Έγινε μια προσπάθεια από αυτή την κυβέρνηση να μπει τάξη, ήταν άλλωστε...
κάτι που είχαμε υποσχεθεί από τις προηγούμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου. Το μόνο που κρίθηκε αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) είναι ότι η διαδικασία αδειοδότησης δεν έγινε από την ανεξάρτητη αρχή, αλλά από τη Γραμματεία Ενημέρωσης και τον υπουργό. Έρχεται νομοθετική παρέμβαση αυτή τη στιγμή, που θα βασιστεί στην απόφαση του ΣτΕ. Ο νόμος 4339/15 ως προς τις λοιπές διατάξεις του είναι συνταγματικός» ανέφερε, σε συνέντευξή της στη ΕΡΤ, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Θα πρέπει να βρεθεί κάποια μορφή συναίνεσης και συνεννόησης από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, γιατί το κόμμα αυτό μπλόκαρε τη λειτουργία του ΕΣΡ το προηγούμενο διάστημα. Να επιδείξει διάθεση συναίνεσης ώστε το ΕΣΡ να μπορέσει να λειτουργήσει», πρόσθεσε.

«Δυστυχώς, έχουμε το προφίλ της ΝΔ του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη που μοιάζει με ένα κακομαθημένο παιδί που έχει δέσει τα χέρια του, χτυπάει και το πόδι κάτω γιατί του πήρανε το ζαχαρωτό», είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σε ό,τι αφορά τον κ. Πολύδωρα, είπε ότι «έγινε μια πρόταση από την κυβέρνηση στο πρόσωπο του κ. Πολύδωρα, για πρόεδρο του ΕΣΡ. Δεν έχουμε δει τη Νέα Δημοκρατία να προτείνει κάτι διαφορετικό σε οτιδήποτε φέρνει η κυβέρνηση, παρά μόνο ευχολόγια. Περιμένουμε να δούμε αν έχει κάποια άλλη εναλλακτική επιλογή που θα επιτρέψει τη συναίνεση, εκτός αν της δώσουν οι φίλοι τους οι καναλάρχες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν κοιτάμε τις μικροκομματικές σκοπιμότητες, αλλά αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα το ζήτημα της αναρχίας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, που υπάρχει για 27 χρόνια. Και με τις καθυστερήσεις που προκαλούν η αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα, θέλουν να παραταθεί αυτή η κατάσταση και για άλλα είκοσι - τριάντα χρόνια. Και ο λόγος είναι ότι θέλουν να προστατέψουν ορισμένα συμφέροντα και καναλάρχες» ανέφερε επίσης η κ. Παπαδοπούλου, καταλήγοντας «είναι υποχρέωσή μας να βάλουμε μια τάξη στο καθεστώς που υπήρχε για 27 χρόνια. Η τάξη θα μπει, αυτή κυβέρνηση είναι αποφασισμένη. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί το καθεστώς που υπήρχε. Είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να λειτουργήσει και κάτι νόμιμα σε αυτή τη χώρα. Στη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη έχουν επικρατήσει τα άκρα, για τα οποία μιλούσε ο κ. Κ. Καραμανλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: