31.10.16

Μαξίμου: Γελοίο το αφήγημα της ΝΔ περί διαπλοκής...

Μαξίμου: Γελοίο το αφήγημα της ΝΔ περί διαπλοκής - Το κόμμα της Siemens, του Παπασταύρου και των θαλασσοδανείων λεηλάτησε επί δεκαετίες τη χώρα - MediaΤο κόμμα της Siemens, του Παπασταύρου και των θαλασσοδανείων λεηλάτησε επί δεκαετίες τη χώρα...

«Γελοίο» χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου «το αφήγημα που προσπαθεί να στήσει η ΝΔ, περί διαπλοκής προκειμένου να...
απαλλάξει τον εαυτό της από τις βαρύτατες ευθύνες για τη διαπλοκή δεκαετιών» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωσή του.

«Η ΝΔ νομίζει ότι με το αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει θα πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς διαπλοκής, μέσω του οποίου λεηλάτησαν επί δεκαετίες την χώρα», αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζεται: «Το αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας, μάλιστα και διεθνείς διαστάσεις, είναι τόσο γελοίο που δεν επιδέχεται οποιασδήποτε συζήτησης. Γίνεται όμως ακόμα πιο γελοίο, όταν τα σενάρια αυτά, τα επεξεργάζεται και τα προωθεί η ΝΔ, το κόμμα της Siemens, του κ. Χριστοφοράκου, του κ. Παπασταύρου, των θαλασσοδανείων. Ας μην νομίζουν ότι με αυτές τις ανοησίες, θα πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς διαπλοκής, μέσω του οποίου λεηλάτησαν επί δεκαετίες τη χώρα».

Νωρίτερα σήμερα το πρωί η ΝΔ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε απαντήσεις από το Νίκο Παππά και επιχειρούσε να τον συνδέσει με τα Panama Papers.

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς παρά τις συνεχείς ερωτήσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν απαντήσει για ποιο λόγο βρέθηκε ο "ταλαντούχος" δικηγόρος των Panama Papers, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

«Μετά και το σημερινό, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", δεν μπορούν να κρύβονται» υποστηρίζει η ΝΔ και προσθέτει: «Ο κ. Παππάς οφείλει σήμερα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις αν πράγματι βρέθηκε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με τον κ. Αρτεμίου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα και για ποιον λόγο. Να απαντήσει επιπλέον αν και από ποτέ γνωρίζει τον κ. Αρτεμίου και τι σχέση έχει μαζί του».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Κύπριος δικηγόρος, έμπειρος σε ζητήματα offshore εταιριών Αρτέμης Αρτεμίου, φέρεται να πραγματοποίησαν «μυστικό» ταξίδι στη Βενεζουέλα.

Ανταπάντηση ΝΔ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την απάντηση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για το ταξίδι Παππά – Αρτεμίου στη Βενεζουέλα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Περιμένουμε από την Κυβέρνηση και προσωπικά από τον κ. Παππά να σταματήσουν να πετάνε τη μπάλα στην εξέδρα και να απαντήσουν για τις σχέσεις τους με τον κ. Αρτεμίου.  Ένα ναι ή ένα όχι περιμένουμε από τον κ. Παππά. Πήγε με τον κ. Αρτεμίου και επιχειρηματίες, τον Αύγουστο του 2013, στη Βενεζουέλα και για ποιο λόγο; Να ξέρει τέλος ο κ. Παππάς ότι στην περίπτωσή του δεν ισχύει το “η σιωπή είναι χρυσός”»...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: