18.6.16

Το εκρηκτικό κοκτέιλ που σκότωσε τον Μαυρίκο...

Το εκρηκτικό κοκτέιλ που σκότωσε τον Μαυρίκο - Κεντρική Εικόνα
Οι εμπειρογνώμονες έχουν σχεδόν καταλήξει στην αιτία που προκάλεσε το δυστύχημα Μαυρίκου. Τι συνέβη στο μαύρο τζιπ του εκδότη; Σύμφωνα με το...

«Πρώτο Θέμα» το μοιραίο αυτοκίνητο ήταν χτυπημένο στους τροχούς και είχε επισκευαστεί οικονομικά, σε ένα συνεργείο στον Νέο Κόσμο. Οι πραγματογνώμονες ερευνούν αν τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ιμιτασιόν. Όλα δείχνουν ότι από εκεί ξεκίνησε το κακό.

Βλάβη στο τραυματισμένο σύστημα διεύθυνσης, αδυναμία του εξασθενημένου εκδότη να στρίψει δεξιά το τιμόνι και σπάσιμο του σασμάν που είχε ως αποτέλεσμα να πεταχτούν τα γρανάζια μέσα στη μηχανή και να χυθούν τα λάδια.

Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ βλαβών που σε συνδυασμό με τους σπινθήρες που προκάλεσε το γδάρσιμο του μαύρου SUV στο στηθαίο της Αττικής οδού πυροδότησαν τα καυτά λάδια που συνδυαστικά με τη διαρροή καυσίμων φούντωσαν τη φωτιά η οποία προκάλεσε το θάνατο του εκδότη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πόσο επιβαρυμένη ήταν η κατάσταση της υγείας του Μαυρίκου που δεν του επέτρεψε να αντιδράσει άμεσα και να σώσει τη ζωή του, αφού η μητέρα του υποστηρίζει ότι έπαιρνε χάπια τα οποία έριχναν την πίεσή του στο 5.

Την ίδια ώρα όμως η σύζυγός του στην κατάθεσή της κάνει λόγο για σχετικά καλή ψυχολογική κατάσταση με εξαίρεση κάποια αγχολυτικά χάπια που έπαιρνε για να ξεπεράσει μια ελαφρά κατάθλιψη που είχε προκύψει από τη δικαστική του περιπέτεια.

«Μιλήσαμε πέντε λεπτά πριν το μοιραίο. Μου φάνηκε μια χαρά. Είπε ότι είχαμε ανάγκη να πηγαίναμε κάπου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να ξεκουραστούμε και ότι θα ερχόταν στο σπίτι να συζητήσουμε για τον προορισμό που θα επιλέγαμε. Πρώτα όμως θα πήγαινε να πάρει τα παιδιά απ’ το σχολείο στη Βάρη, ενώ μου ζήτησε να φάμε ψάρι». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του εκδότη 5 λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο...

Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: