30.6.16

Νέα επίθεση Κουμουτσάκου...

 ...στην κυβέρνηση για την απλή αναλογική και την Cosco...
«Αν ο κ. Βούτσης δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει έναν εκλογικό νόμο με τη Χρυσή Αυγή, δεν έχω να σχολιάσω τίποτε», είπε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής ότι ...
«δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι». 

Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι αυτό δείχνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι στη Βουλή θα φανεί αν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη συνωμοσία συνενοχής μαζί της. 

Για την απλή αναλογική ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. είπε ότι είναι λανθασμένη επιλογή να μπει η χώρα σε κατάσταση κατακερματισμού, ακυβερνησίας και αδυναμίας να λαμβάνει ταχείες αποφάσεις, όπως χρειάζεται η κοινωνία και η οικονομία. «Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει πειράματα ακυβερνησίας. Η προσφυγή της κυβέρνησης στο τέχνασμα της απλής αναλογικής δείχνει την αναζήτηση σωσιβίου», κατέληξε.

Eπίθεση και για την Cosco

 Με αφορμή την εμπλοκή που δημιουργήθηκε με την Cosco σε ό,τι αφορά τον κυρωτικό νόμο της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΠ, ο Κουμουτσάκος είπε, πως, «η σύμβαση με την εταιρεία που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή ήταν διαφορετική από αυτή που υπογράφηκε. Η χώρα διασύρεται από την έλλειψη αξιοπιστίας».
Και πρόσθεσε: «Η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα και όχι στους υπουργούς του κ. Δρίτσα ή Σπίρτζη».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. χαρακτήρισε «αλλοπρόσαλλη» την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των επενδύσεων και των αποκρατικοποιήσεων. «Η αναξιοπιστία διώχνει επενδύσεις. Η ανικανότητα και η αναξιοπιστία διώχνουν δουλειές. Αυτό δεν είναι δίκαιη ανάπτυξη. Είναι υπονόμευση της ανάπτυξης», υποστήριξε.
Έκανε επίσης λόγο για «πολιτική εξαπάτηση» από την κυβέρνηση, καθώς όπως είπε, από χθες 150.000 χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους μειωμένες.

«Κάθε μέρα που περνά ο λογαριασμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται βαρύτερος. Σύντομα έρχονται και τα εκκαθαριστικά της εφορίας και ο ΕΝΦΙΑ», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: